Tražite poslovnog partnera u EU

  • utorak, 15 Mart 2016 07:56
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1251 puta

EEN mreža u BiH (Enterprise Europe Network), koja djeluje pri Vanjskotrgovinskoj komori BiH objavila mjesečni bilten ponude i tražnje poslovnih ponuda, odabranih inostranih kompanija. 

EEN BiH PS 1 –Mart 2016
Poljska firma koja se bavi proizvodnjom ručno rađenih igračaka je u potrazi za dobavljačima flis materijala i anti-alergijskog silikonskog materijala. Ova firma je jedinstvena po izradi maskota rađenih po uzoru na ljudski oblik. Firma nudi dugoročnu suradnju. Flis materijal treba biti:- 230 ili 290 g/m3; - svijetle boje: akvamarin, zelena, tirkizna, siva… Silikonski materijal treba biti: antialergijski; - do 10-20 kg pakovanje po narudžbi. Također, potencijalni partner treba da posjeduje CE certifikat ;

EEN BiH PS 2 – Mart 2016
Ruski proizvođač jakni, kaputa, veša, čarapa za žene i muškarce je u potrazi za dobavljačima materijala (postave od poliestera, trake, dugmadi, rajsfešlusa) pod njihovim ugovorom o proizvodnji. Ova firma je osnovana 2010. godine, i koristi različite vrste materijala uključujući šifon, saten, pamučne tkanine… Firma koristi suvremenu opremu koja uključuje mašine za vezenje pomoću kojih se na materijalima mogu šiti logo ili drugi dekorativni dezeni.

EEN BiH PS 3 – Mart 2016
Britanska firma koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih prirodnih proizvoda za njegu kože je u potrazi za iskusnim proizvođačima naturalnih proizvoda-sirovina za njegu kože koji su namijenjeni za globalno tržište. Ova inovativna firma je prepoznatljiva po brzoj identifikaciji prirodnih bio-aktivnih sastojaka se upotrebljavaju u proizvodima za njegu kože. Od potencijalnog partnera se očekuje sposobnost da neprerađene sastojke sjedini u gotove upakirane proizvode, u malim količinama od 1000-5000 kom. u prvoj fazi (50ml po boci /pakovanju). Asortiman proizvoda će se koristiti u razvoju kozmetičkih ulja, seruma, proizvoda za čišćenje… Bilo bi poželjno da proizvođač surađuje sa drugim dobavljačima naturalnih (prirodnih) proizvoda. Firma potencijalnim partnerima nudi ugovor o proizvodnji.

EEN BiH PS 4 - Mart 2016
Holandska firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom svojih brendova jakni nudi usluge agenta ili distributera. Firma je u potrazi za brendiranom odjećom kako bi obogatila svoj proizvodni asortiman. Firma je osnovana 1982. godine i djeluje na 300 prodajnih mjesta širom Holandije. Ova firma je zainteresirana za potpisivanje ugovora o proizvodnji i distribuciji. Od potencijalnog partnera se očekuje da proizvodi žensku liniju odjeće i poželjno je da već bude zastupljena na holandskom tržištu.

EEN BiH PS 5 – Mart 2016
Slovenski lider u proizvodnji zaštitne radne odjeće i vatrogasne opreme je u potrazi za proizvođačima ili distributerima istih. Firma je zastupljena na slovenačkom, austrijskom i njemačkom tržištu i nudi usluge distribucije. Ova firma ima dugogodišnju tradiciju, inovativna je po integraciji ICT sistema u svojoj proizvodnji i razvila je tkz. “Smart-Pametnu” zaštitnu odjeću, koja prati važne parametre kao što su pritisak, temperature, otkucaje srca …

EEN BiH PS 6- Mart 2016
Britanska firma je u potrazi za proizvođačima zaštitne radne odjeće otporne na vodu i vjetar. Ova firma je dobavljač radne odjeće firmama koje pružaju zaštitarske usluge. Firma traži odjeću koja bi trebala biti otporna na teške , rizične i druge vremenske uvjete. Materijal i platno bi trebali biti prozračni, da se brzo suše te da budu otporni na vjetar i vlagu/vodu.

EEN BiH PS 7- Mart 2016
Češka firma koja se bavi veleprodajom metalurških proizvoda kao što su grede ” T i TB profili”, šipke- plosnate, okrugle, kvadratne, šine (željezničke i za kranove) uključujući dodatnu opremu je u potrazi za novim dobavljačima navedenih proizvoda. Firma posjeduje dugogodišnju tradiciju i zastupljena je na tržištu preko 20 godina . Ova firma nudi ugovor o distribuciji zainteresiranim dobavljačima.

EEN BiH PS 8 – Mart 2016
Britanska firma specijalizirana za prodaju proizvoda za bebe i djecu je u potrazi za partnerima proizvođačima proizvoda za djecu (0-4 godine). Ova firma svoje proizvode prodaje putem online trgovine i veletrgovine. Ponuda firme obuhvaća mješavinu vlastitih i ostalih brendiranih proizvoda, a uključuje sljedeće kategorije proizvoda: za spavanje, kupanje i presvlaku, igračke i darove, odjeću, sjedala, nosiljke…..

EEN BiH PS 9 – Mart 2016
Rumunjski dobavljač opreme za zavarivanje, sječenje i zaštitne opreme nudi svoje usluge stranim partnerima. Ova firma dobavlja najrazličitiju opremu i dodatke za zavarivanje i sječenje te ima za cilj da proširi svoj proizvodni asortiman. Firma posjeduje iskustvo, stručno osoblje, široku listu kontakata i zastupljena je na tržištu od 1997. godine. Od potencijalnog partnera se očekuje da bude dobavljač visokokvalitetne opreme gore navedenih proizvoda.

EEN BiH PS 10- Mart 2016
Hrvatska firma koja se bavi distribucijom obuće je u potrazi za dobavljačima iz evropskih zemalja. Ova firma posjeduje tridesetogodišnje iskustvo u proizvodnji i distribuciji obuće za djecu, žene i muškarce. Proizvodi su izrađeni od kože. Od potencijalnog partnera se očekuje pouzdanost, iskustvo u pravljenju visokokvalitetne obuće.

Ukoliko ste zainteresirani za neku od objavljenih ponuda, ovdje možete preuzeti prijavni obrazac i upute.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen utorak, 15 Mart 2016 08:28
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo