Poduzetničko učenje - put do zapošljavanja

  • utorak, 22 Septembar 2015 12:54
  • Objavljeno u Novosti
  • Čitano 1175 puta

U organizaciji Agencije za razvoj općine Tešanj, 15.06.2015. u hotelu Villa Ukus održan je Okrugli stol na temu „Poduzetničko učenje – put do zapošljavanja“, u okviru kojeg je potpisan i Memorandum o razumijevanju o uspostavi partnerstva politika za cjeloživotno poduzetničko učenje u ZE-DO kantonu kroz projekt koji implementira EPRD organizacija uz podršku EU. U okviru Okruglog stola predstavljani su Strategija poduzetničkog učenja i ELES.BA projekta, Centar za obrazovanje odraslih Tešanj i rezultati Analize o potrebama privrede za dodatnim usavršavanjem radne snage.
Memorandum o razumijevanju o uspostavi partnerstva politika za cjeloživotno poduzetničko učenje u ZE-DO kantonu potpisan je od strane predstavnika Ministarstva za obrazovanje, nauke, kulture i sporta ZE-DO kantona, Ministarstva privrede ZE-DO kantona, Pedagoškog zavoda ZE-DO kantona, Univerziteta u Zenici, Privredne komore ZE-DO kantona, Obrtničke komore ZE-DO kantona, Službe za zapošljavanje ZE-DO kantona, Regionalne razvojne agencije REZ, Udruge poduzetnika i poslodavaca Žepče – Poslovni inkubator Žepče, TRA – Agencije za razvoj općine Tešanj, Razvojne agencije Žepče i ZEDA – Agencije za ekonomski razvoj Zenice.

Ocijeni
(0 glasova)
  • Zadnji put promjenjen utorak, 22 Septembar 2015 12:56
  • veličina slova
UPIP Žepče

O nama

HTML 5Udruga poduzetnika i poslodavaca Žepče osnovana je 1999.godine kao nevladina, neprofitna organizacija. Osnivači udruge su privrednici općine Žepče. Udruga djeluje na principu dragovoljnog učlanjenja pravnih osoba-poduzetnika, fizičkih osoba, nezaposlenih žena, mladih i ostalih koji žele zajednički raditi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja u općini Žepče, ali i šire.

kontakti

Gdje se nalazimo